News

visma_webinaari
Visman webinaari: Miten tilitoimistopalvelut kannattaa hinnoitella ja tuotteistaa? (Antti Apunen Edisteeltä vieraana)

Antti Apunen Edisteeltä vieraili Visman webinaarissa kertomassa tilitoimistojen hinnoittelusta ja tuotteistamisesta.  Miksi pelkkä tuntipohjainen hinnoittelu on ongelmallinen malli? Mitä muita malleja kannattaisi hyödyntää? Miten palvelupaketointi kannattaisi toteuttaa? Katso webinaari ja saat vastaukset näihin ja raikkaita näkökulmia moniin toimintatapoihin.

Logo_Accountor
Accountor Financial Flow – Automatisoi taloutesi tietovirrat

Financial Flow – Automatisoi taloutesi tietovirrat Financial Flow on tilitoimiston kumppanipalvelu, joka yhdistää taloushallinnon digitaaliset palvelut käytössäsi olevaan kirjanpidon ohjelmistoon. Saat tueksesi liiketoimintaasi ymmärtävän asiakaspalvelun ja yhteyshenkilö, jotka auttavat asiakkaidesi talousprosessien sähköistämisessä ja liiketoimintasi kasvattamisessa. Suuri osa yrityksistä kaipaa tilitoimistoltaan tukea ja näkemystä talousprosessiensa digitalisoinnissa. Tarjolla on lukuisa määrä työvälineitä ja toimintamalleja, joista pitäisi osata valita sopivimmat ja myös tulevaisuudessa toimivat ratkaisut. Valinta ei ole helppo, jos kattava asiantuntemus puuttuu.

ramboll_circle
Circle by Ramboll -älykästä kiinteistö- ja portfoliotiedon hallintaa

Helppokäyttöinen Circle-kiinteistötietojärjestelmä on aina tukenasi tehokkaassa kiinteistöjen hallinnassa. Sijoituskiinteistöt, julkinen rakennus, muu kiinteistökokonaisuus tai maa-alueen, kuten seurakunnan hautausmaan hallinta. Näitä kaikkia yhdistää yksi asia. Kiinteistöalueita koskeva tieto on äärimmäisen tärkeää, mutta totuudessa usein sirpaleista ja vaikeasti hahmotettavaa. Tiedon lähteitä on liikaa, jolloin selkeä kokonaiskuva kiinteistön hyvinvoinnista voi olla haastava muodostaa. Circle kokoaa kiinteistöportfolion ja maa-alueiden tiedot yhteen paikkaan tarjoten kattavan kokonaiskuvan kiinteistön tilasta. Näin kiinteistön hallinta- ja ylläpitotehtävät voidaan hoitaa yhä luotettavammin, tehokkaammin ja tuottavammin.

loihde_trust
Loihde Trust – Viria Security, Spellpoint ja Tansec ovat nyt Loihde Trust

Nykypäivänä tehokas uhkien torjunta vaatii näkyvyyden kokonaisturvallisuuteen. Digitalisoituneessa maailmassa perinteinen jako turvallisuuden eri osa-alueiden välillä ei enää toimi. Kyberturvan ja fyysisen turvallisuuden käsittely irrallaan jättää vääjäämättä aukkoja suojaukseen, eikä kokonaisuutta pystytä hallitsemaan selkeästi. Yksi turvallisuus® yhdistää digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden yhdeksi helpoksi palveluksi. Palvelu tuottaa asiakkaan liiketoiminnan ominaispiirteet huomioivan tilannekuvan ja proaktiivisen suojauksen.

Logo_Neste
Polttoaineturva-palvelu varmistaa polttoaineen saatavuuden

Nesteen polttoaineturva-palvelu varmistaa polttoaineen saatavuuden kaikissa tilanteissa. Säännöllinen polttoaineen analyysi varmistaa, ettei säiliöön kerry vettä ja sakkaa, eikä polttoaine pääse muuttumaan käyttökelvottomaksi. Neste omistaa säiliössä olevan polttoaineen, jolloin se ei rasita tilaajan tasetta.

nurminen-logistics2
Konttijuna tavoittaa Aasian-markkinan vauhdilla

Nurminen Logistics kuljettaa rahdit Helsingistä sekä Narvikista Hefeihin ja Chongqingiin viikoittain. Säännöllinen junayhteys ja hyvät jatkokuljetukset takaavat täsmälliset toimitukset Kiinaan ja takaisin kaikkialta Euroopasta.

patria
Patria on jatkanut lentokoulutusta pandemian ajan

Patria on allekirjoittanut viisivuotisen sopimuksen Qatar Airways -lentoyhtiön kanssa uusien lentäjien kouluttamisesta. Koulutus toteutetaan Qatar Airwaysille räätälöidyn Patrian Multi-Crew Pilot License (MPL) -ohjelman mukaisesti. Tämänhetkisistä haasteista huolimatta Patria on jatkanut lentokoulutusta pandemian ajan.

kss-energia1
Energiapalvelun tavoitteena hiilineutraali taloyhtiö

Ympäristövastuullisen taloyhtiön energiapalvelu suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää taloyhtiöön sopivan sekä luontoa ajattelevan energiapaketin, joka tarjoaa kiinteistön elinkaaren kattavan sähkö- ja lämpöratkaisun. Tavoitteena on hiilineutraali taloyhtiö ja neliöiden arvon nousu.

prodect logo kopio
Prodect-sovellus parantaa tiedon saatavuutta ja käytettävyyttä

Prodect yhdistää tiedon ja osaajat, jolloin liiketoimintaa ohjataan ajantasaisella tiedolla. Prodectin mobiili- ja selainsovellus edistää yhteistoimintaa sekä sujuvoittaa viestintää paikasta riippumatta. Asiakaslähtöisyyden avulla voi säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa edellytyksiä saavuttaa tavoitteet.

Logo_A-Insinoorit
VisualLeader -pilvipalvelu takaa onnistuneen rakennushankkeen

A-Insinöörien pilvipalvelu uudistaa rakennushankkeiden johtamista VisualLeader -portaalin ympärille rakennetulla hankejohtamisen konseptilla, joka auttaa ohjaamaan rakennusprojektin alusta asti asetettuihin tavoitteisiin. Visuaalinen projektinjohtamisjärjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen, paikasta riippumattoman tilannekuvan projektin johtamiseen, auttaa tasapainottamaan aikataulun, kustannukset ja laadun sekä estää riskejä hukkumasta tiedon tulvaan.

Logo_Ramboll
Asuntorakentamisen suunnittelupalvelu takaa vaivattoman ja tehokkaan rakennushankkeen

Pieniin osiin pilkottu urakka vaatii jatkuvaa tekijöiden ja työvaiheiden yhteensovittamista. Viivästyksiä tulee helposti, laatu kärsii ja urakkakustannus kasvaa ennakoimattomasti. Ramboll Asuntotaitaja on suunnittelupalvelu, jonka avulla rakennushanketta johdetaan ja koordinoidaan vaivattomasti suunnittelualat yhdistävän asiantuntijan avulla. Keskittymällä hankkeen kannalta olennaisiin asioihin kohde valmistuu aikataulussa – tai jopa etuajassa.

Logo_Bilot
BilotGo.AI reverse hackathon produces business-relevant AI solutions in eight weeks

Hackathons usually involve several teams working on one business-related challenge for a single company for a short period of time, such as one weekend. Bilot decided to approach the traditional hackathon in a different way: why not invite several companies with several challenges and give the teams enough time to actually produce impactful, fully functioning solutions? Enter the BilotGo.ai reverse mega-hackathon.

1 2