News

roche
Etäseuranta tuo vaikuttavuutta terveydenhuoltoon ja tukee hoitoa oikea-aikaisesti

Ennakoiva etäseuranta perustuu markkinoilla olevaan mittausteknologiaan ja sitä tukevaan digitaaliseen hoitoketjuun. Kroonisten sairauksien hoitoon tarkoitetut etäseurantapalvelut, joita Roche on aktiivisesti kehittelemässä partnerien kanssa, tuovat toivottua vaikuttavuutta terveydenhuoltoon. Rochen etäseurantapalvelu tarjoaa ennakoivan ratkaisun, jonka tavoitteena on vähentää terveydenhuollon palveluissa käyntimääriä, keventää terveydenhuollon henkilöstön työkuormaa ja parantaa potilaiden hoitokokemusta. Suunnittelemme alussa etäseurannan digitaalisen hoitopolun toiminnan vaatimusten mukaisesti. Sovitamme mittaukset, seurannan interventiot ja yhteydenpidon toimintamallit siten, että ne keventävät hoitohenkilöstön kuormitusta ja tarjoavat potilaille turvallisuutta ja hyvinvointia kasvattavan ratkaisun. Etäseurantapalvelun tavoitteena on vapauttaa hoitohenkilökunnan aikaa muihin tehtäviin ja kehittää hoitoketjua laadullisesti. Se tarjoaa asiakaslähtöisen ratkaisun, joka tutkitusti auttaa parantamaan potilaiden hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

aava
Tuottavuutta takuulla – Kilpailuetua henkilöstön hyvinvoinnista

Tuottavuutta takuulla -palvelumallin avulla rakennetaan henkilöstön hyvinvoinnista kilpailuetua. Aavan kehittämällä Tuottavuutta takuulla -kumppanimallilla toiminnan vaikuttavuutta selvitetään mittaamalla henkilöstön hyvinvointia, työtyytyväisyyttä, liiketoiminnan kehittymistä ja asiakaskokemusta. Se auttaa ennakoivasti tunnistamaan hyvinvointihaasteet ja -mahdollisuudet sekä juurisyyt niiden taustalla. Löydösten perusteella tehdään toimintasuunnitelma, joka tunnistaa, priorisoi ja konkretisoi toimenpiteet. Tuottavuustakuu Mallilla voidaan myös laskea, kuinka paljon tehoton työ maksaa euroissa. Kumppanimallissa hyvinvointiohjelman vaikuttavuutta mitataan säännöllisesti ja investoinnista hyvitetään enimmillään jopa puolet, jos tavoiteltua vaikuttavuutta ei saada aikaan.

visma_webinaari
Visman webinaari: Miten tilitoimistopalvelut kannattaa hinnoitella ja tuotteistaa? (Antti Apunen Edisteeltä vieraana)

Antti Apunen Edisteeltä vieraili Visman webinaarissa kertomassa tilitoimistojen hinnoittelusta ja tuotteistamisesta.  Miksi pelkkä tuntipohjainen hinnoittelu on ongelmallinen malli? Mitä muita malleja kannattaisi hyödyntää? Miten palvelupaketointi kannattaisi toteuttaa? Katso webinaari ja saat vastaukset näihin ja raikkaita näkökulmia moniin toimintatapoihin.

Logo_Accountor
Accountor Financial Flow – Automatisoi taloutesi tietovirrat

Financial Flow – Automatisoi taloutesi tietovirrat Financial Flow on tilitoimiston kumppanipalvelu, joka yhdistää taloushallinnon digitaaliset palvelut käytössäsi olevaan kirjanpidon ohjelmistoon. Saat tueksesi liiketoimintaasi ymmärtävän asiakaspalvelun ja yhteyshenkilö, jotka auttavat asiakkaidesi talousprosessien sähköistämisessä ja liiketoimintasi kasvattamisessa. Suuri osa yrityksistä kaipaa tilitoimistoltaan tukea ja näkemystä talousprosessiensa digitalisoinnissa. Tarjolla on lukuisa määrä työvälineitä ja toimintamalleja, joista pitäisi osata valita sopivimmat ja myös tulevaisuudessa toimivat ratkaisut. Valinta ei ole helppo, jos kattava asiantuntemus puuttuu.

ramboll_circle
Circle by Ramboll -älykästä kiinteistö- ja portfoliotiedon hallintaa

Helppokäyttöinen Circle-kiinteistötietojärjestelmä on aina tukenasi tehokkaassa kiinteistöjen hallinnassa. Sijoituskiinteistöt, julkinen rakennus, muu kiinteistökokonaisuus tai maa-alueen, kuten seurakunnan hautausmaan hallinta. Näitä kaikkia yhdistää yksi asia. Kiinteistöalueita koskeva tieto on äärimmäisen tärkeää, mutta totuudessa usein sirpaleista ja vaikeasti hahmotettavaa. Tiedon lähteitä on liikaa, jolloin selkeä kokonaiskuva kiinteistön hyvinvoinnista voi olla haastava muodostaa. Circle kokoaa kiinteistöportfolion ja maa-alueiden tiedot yhteen paikkaan tarjoten kattavan kokonaiskuvan kiinteistön tilasta. Näin kiinteistön hallinta- ja ylläpitotehtävät voidaan hoitaa yhä luotettavammin, tehokkaammin ja tuottavammin.

loihde_trust
Loihde Trust – Viria Security, Spellpoint ja Tansec ovat nyt Loihde Trust

Nykypäivänä tehokas uhkien torjunta vaatii näkyvyyden kokonaisturvallisuuteen. Digitalisoituneessa maailmassa perinteinen jako turvallisuuden eri osa-alueiden välillä ei enää toimi. Kyberturvan ja fyysisen turvallisuuden käsittely irrallaan jättää vääjäämättä aukkoja suojaukseen, eikä kokonaisuutta pystytä hallitsemaan selkeästi. Yksi turvallisuus® yhdistää digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden yhdeksi helpoksi palveluksi. Palvelu tuottaa asiakkaan liiketoiminnan ominaispiirteet huomioivan tilannekuvan ja proaktiivisen suojauksen.

Logo_Neste
Polttoaineturva-palvelu varmistaa polttoaineen saatavuuden

Nesteen polttoaineturva-palvelu varmistaa polttoaineen saatavuuden kaikissa tilanteissa. Säännöllinen polttoaineen analyysi varmistaa, ettei säiliöön kerry vettä ja sakkaa, eikä polttoaine pääse muuttumaan käyttökelvottomaksi. Neste omistaa säiliössä olevan polttoaineen, jolloin se ei rasita tilaajan tasetta.

nurminen-logistics2
Konttijuna tavoittaa Aasian-markkinan vauhdilla

Nurminen Logistics kuljettaa rahdit Helsingistä sekä Narvikista Hefeihin ja Chongqingiin viikoittain. Säännöllinen junayhteys ja hyvät jatkokuljetukset takaavat täsmälliset toimitukset Kiinaan ja takaisin kaikkialta Euroopasta.

patria
Patria on jatkanut lentokoulutusta pandemian ajan

Patria on allekirjoittanut viisivuotisen sopimuksen Qatar Airways -lentoyhtiön kanssa uusien lentäjien kouluttamisesta. Koulutus toteutetaan Qatar Airwaysille räätälöidyn Patrian Multi-Crew Pilot License (MPL) -ohjelman mukaisesti. Tämänhetkisistä haasteista huolimatta Patria on jatkanut lentokoulutusta pandemian ajan.

kss-energia1
Energiapalvelun tavoitteena hiilineutraali taloyhtiö

Ympäristövastuullisen taloyhtiön energiapalvelu suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää taloyhtiöön sopivan sekä luontoa ajattelevan energiapaketin, joka tarjoaa kiinteistön elinkaaren kattavan sähkö- ja lämpöratkaisun. Tavoitteena on hiilineutraali taloyhtiö ja neliöiden arvon nousu.

prodect logo kopio
Prodect-sovellus parantaa tiedon saatavuutta ja käytettävyyttä

Prodect yhdistää tiedon ja osaajat, jolloin liiketoimintaa ohjataan ajantasaisella tiedolla. Prodectin mobiili- ja selainsovellus edistää yhteistoimintaa sekä sujuvoittaa viestintää paikasta riippumatta. Asiakaslähtöisyyden avulla voi säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa edellytyksiä saavuttaa tavoitteet.

Logo_A-Insinoorit
VisualLeader -pilvipalvelu takaa onnistuneen rakennushankkeen

A-Insinöörien pilvipalvelu uudistaa rakennushankkeiden johtamista VisualLeader -portaalin ympärille rakennetulla hankejohtamisen konseptilla, joka auttaa ohjaamaan rakennusprojektin alusta asti asetettuihin tavoitteisiin. Visuaalinen projektinjohtamisjärjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen, paikasta riippumattoman tilannekuvan projektin johtamiseen, auttaa tasapainottamaan aikataulun, kustannukset ja laadun sekä estää riskejä hukkumasta tiedon tulvaan.

1 2