Ediste = Huippunopeita palvelutuotteistuksia

Junnaako palvelukehityksesi paikallaan kuukaudesta toiseen? Kaipaavatko myyjäsi uusia puheenaiheita ja ehdotuksia? Ediste on työrukkasesi, kun haluat tuotteistaa uusia asiantuntijapalveluita. Singahdamme viivana kuulemaan tilanteestasi, kun

  • palkkalistoillasi työskentelee insinöörejä tai muita asiantuntijoita,
  • myyt huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja,
  • kaipaat helpommin myytäviä tuotteita tai
  • tarvitset asiakkaita uudelle palvelullesi.

Tuotteistamme yrityksellesi epäreilun kilpailuedun. Meillä on siitä jo 10 vuoden kokemus ja yli 300 palvelutuotteen kokemus.

Keihäänkärkipalvelumme on Ediste-rynnäkkö, joka kiteyttää kilpailuetusi. Saat myyntivalmiin palvelutuotteen 5 työpäivässä. Omaa aikaasi kuluu viikon aikana vain 6 tuntia.

Miksi tilaisit Edisteeltä?

Huipputekniikan ja asiantuntijapalvelujen tuotteistaminen on vahvuutemme. Kiteytämme ammattilaistesi osaamisen niin, että sitä on helppo myydä.

Myymme asiakkaallesi hyötyjä, emme ominaisuuksia. Ymmärrämme insinöörejä ja tuotekehittäjiä. Tiedämme, miten monimutkainenkin tekninen palvelu paketoidaan. Ja mikä tärkeintä, osaamme kirjoittaa asiakkaasi päättäjille heidän kaipaamiaan rahapuheita.

Olemme vuosien kuluessa hioneet käyttöösi raudanlujan tuotteistuskoneen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Huolehdimme puolestasi, että saat myyntivalmiit esitteet ja esitykset kouraasi huippunopeassa aikataulussa. Asiakkainamme on suuri joukko suomalaisia suuryrityksiä useilta toimialoilta.

Kuka on Antti Apunen?

Antti_Apunen

Tyypillisessä tuotteisttusprojektissa palveluasi paketoi 3-5 hengen tuotteistusryhmä. Projektipäällikkösi on Edisteen omistaja, tuotteistaja Antti Apunen.

Olen 44-vuotias yhteiskuntatieteilijä ja kahden lapsen isä. Opiskelin 1990-luvun alussa Tampereen yliopistossa, mistä opiskelijalehden päätoimittajuus imaisi minut mukaan työelämään. Vuosituhannen loppuvuodet kuluivat mainostoimistotöissä ja omaa ohjelmistoyritystä kasvattaessa. Yrittäjä olen ollut vuodesta 1995 alkaen.

Siirryin vuosituhannen vaihteessa tuotteistajaksi. Päätös syntyi yksinkertaisesta havainnosta: tuotteistuspalveluita oli niin vaikea ostaa, että päätin ryhtyä tarjoamaan niitä itse.

Viimeisen 12 vuoden aikana olen tuotteistanut yli 300 palvelutuotetta. Vuodesta 2008 alkaen tuotteistukset ovat syntyneet nykyisin kokonaan omistamassani Edisteessä.

Johtamiskokemusta olen kerännyt pienistä tuotekehitysfirmoista aina pörssiyhtiön johtoryhmään. Kokemusta on karttunut lisäksi palvelukeskusten suunnittelusta, johtamisesta ja palveluiden myynnistä. Henkilökohtaisina asiakkainani on ollut kymmeniä suomalaisia suuryrityksiä ja moninkertainen määrä niitä hieman pienempiä asiantuntijafirmoja.

Vahvuuksiani tuotteistajana

  • Osaan kirjoittaa rahapuheita, joita johtajat ja johtoryhmät kaipaavat.
  • Laitan itseni likoon. Myyn aina ensin itse uuden tuotteesi myyjillesi ja johtoryhmällesi ennen kuin viisastelen miten asiantuntijoidesi pitäisi selvitä hommasta.
  • Osaan pukea vaikean teknisen tuotteesi sanoiksi, joita asiakkaasi ymmärtävät. Tajuan insinöörien kieltä, eli et joudu vääntämään minulle perusasioita rautalangasta.
  • Tuotteistan todella nopeasti.

Julkaisujani

Olen työskennellyt toimittajana ja tuottanut sisältöä lukuisiin sanoma- ja aikakauslehtiin, blogeihin ja kirjoihin vuosien varrella. Tässä keskeisimpiä julkaisujani:

Kirjoittaja Kultasulka-palkinnon ansainneessa 101 kysymystä ja vastausta Google-markkinoinnista -kirjassa.

Harrastukseni

Olen Divers of the Dark -sukellusryhmän perustajajäsen. Olemme tuottaneet lukuisia sukellusaiheisia artikkeleita. Palkittu kirjamme kertoo veden täyttämistä luolista Budapestin alla.

Ryhmämme dokumentoi ahkerasti toisen maailmansodan aikaisia hylkyjä ja luonnonluolia ympäri maailmaa. Kuvaamme ja tuotamme dokumenttien ohella sukellusaiheisia tarinoita ja tuotevideoita, joista näet muutaman esimerkin alla. Lisätietoja ryhmämme toiminnasta ja projekteista löydät osoitteesta diversofthedark.com.