Siemenkuja 2, 00700 Helsinki
020 734 5210

Uutisia asiakkailtamme

Logo_A-Insinoorit
VisualLeader -pilvipalvelu takaa onnistuneen rakennushankkeen

A-Insinöörien pilvipalvelu uudistaa rakennushankkeiden johtamista VisualLeader -portaalin ympärille rakennetulla hankejohtamisen konseptilla, joka auttaa ohjaamaan rakennusprojektin alusta asti asetettuihin tavoitteisiin. Visuaalinen projektinjohtamisjärjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen, paikasta riippumattoman tilannekuvan projektin johtamiseen, auttaa tasapainottamaan aikataulun, kustannukset ja laadun sekä estää riskejä hukkumasta tiedon tulvaan.

Ramboll_Logo_Websites2
Asuntorakentamisen suunnittelupalvelu takaa vaivattoman ja tehokkaan rakennushankkeen

Pieniin osiin pilkottu urakka vaatii jatkuvaa tekijöiden ja työvaiheiden yhteensovittamista. Viivästyksiä tulee helposti, laatu kärsii ja urakkakustannus kasvaa ennakoimattomasti. Ramboll Asuntotaitaja on suunnittelupalvelu, jonka avulla rakennushanketta johdetaan ja koordinoidaan vaivattomasti suunnittelualat yhdistävän asiantuntijan avulla. Keskittymällä hankkeen kannalta olennaisiin asioihin kohde valmistuu aikataulussa – tai jopa etuajassa.

Logo_Bilot
BilotGo.AI reverse hackathon produces business-relevant AI solutions in eight weeks

Hackathons usually involve several teams working on one business-related challenge for a single company for a short period of time, such as one weekend. Bilot decided to approach the traditional hackathon in a different way: why not invite several companies with several challenges and give the teams enough time to actually produce impactful, fully functioning solutions? Enter the BilotGo.ai reverse mega-hackathon.

jaicom-logo-2
Laskutuksen ja myyntisaatavien optimointi yhdellä palvelupaketilla

Myyntisaamisia on vaikea seurata ja ennustaa, kun tilausten, laskutuksen ja perinnän tietoja pitää yhdistellä useista järjestelmistä. Kun työvälineet eivät ole yhdessä paikassa, on kokonaisuutta vaikea optimoida. Jaicom tarjoaa kokonaisvaltaista asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä laskutus- ja maksuliikennepalvelua sekä perintäpalveluita.

Logo_Bilot
A process is only as good as the data it runs on

Bad data kills customer experience, employee productivity and process reliability. Bad data kills analytics as well: no matter how fancy your real-time visualization tools are, if the data you are staring at is bad, the results won’t shine.

Logo_Lindstrom
Tutkimus: WC-tilojen siisteys vaikuttaa kauppakeskuksen valintaan

Tutkimuksen mukaan jopa 66 prosenttia asiakkaista suosittelisi kauppakeskusta saniteettitilojen siisteyden perusteella. Naiset muistavat puhtaat saniteettitilat miehiä paremmin. Jumbossa otetaan käyttöön ensimmäisenä Suomessa älyteknologiaa, jolla voidaan tehostaa siivousta ja mitata asiakastyytyväisyyttä myös WC-tiloissa.

Logo_OpusCapita
Toimittajarahoitus: Kaikki hyötyvät

Erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten rahoitushaasteet ja huoli toimittajayritysten toimintaedellytyksistä ovat herättäneet ostajaorganisaatioiden kiinnostuksen turvata toimitusketjun hyvinvointia toimittajarahoituksen avulla. OpusCapitan toimittajarahoitusratkaisu toimii sekä ostajan että toimittajan hyödyksi ja turvaa molempien yritysten kilpailukykyä ja tulevaa kasvua – ja antaa piristysruiskeen koko markkinalle.

1 2