Siemenkuja 2, 00700 Helsinki
020 734 5210

Uutisia asiakkailtamme

visma_webinaari
Visman webinaari: Miten tilitoimistopalvelut kannattaa hinnoitella ja tuotteistaa? (Antti Apunen Edisteeltä vieraana)

Antti Apunen Edisteeltä vieraili Visman webinaarissa kertomassa tilitoimistojen hinnoittelusta ja tuotteistamisesta.  Miksi pelkkä tuntipohjainen hinnoittelu on ongelmallinen malli? Mitä muita malleja kannattaisi hyödyntää? Miten palvelupaketointi kannattaisi toteuttaa? Katso webinaari ja saat vastaukset näihin ja raikkaita näkökulmia moniin toimintatapoihin.

Logo_Accountor
Accountor Financial Flow – Automatisoi taloutesi tietovirrat

Financial Flow – Automatisoi taloutesi tietovirrat Financial Flow on tilitoimiston kumppanipalvelu, joka yhdistää taloushallinnon digitaaliset palvelut käytössäsi olevaan kirjanpidon ohjelmistoon. Saat tueksesi liiketoimintaasi ymmärtävän asiakaspalvelun ja yhteyshenkilö, jotka auttavat asiakkaidesi talousprosessien sähköistämisessä ja liiketoimintasi kasvattamisessa. Suuri osa yrityksistä kaipaa tilitoimistoltaan tukea ja näkemystä talousprosessiensa digitalisoinnissa. Tarjolla on lukuisa määrä työvälineitä ja toimintamalleja, joista pitäisi osata valita sopivimmat ja myös tulevaisuudessa toimivat ratkaisut. Valinta ei ole helppo, jos kattava asiantuntemus puuttuu.

ramboll_circle
Circle by Ramboll -älykästä kiinteistö- ja portfoliotiedon hallintaa

Helppokäyttöinen Circle-kiinteistötietojärjestelmä on aina tukenasi tehokkaassa kiinteistöjen hallinnassa. Sijoituskiinteistöt, julkinen rakennus, muu kiinteistökokonaisuus tai maa-alueen, kuten seurakunnan hautausmaan hallinta. Näitä kaikkia yhdistää yksi asia. Kiinteistöalueita koskeva tieto on äärimmäisen tärkeää, mutta totuudessa usein sirpaleista ja vaikeasti hahmotettavaa. Tiedon lähteitä on liikaa, jolloin selkeä kokonaiskuva kiinteistön hyvinvoinnista voi olla haastava muodostaa. Circle kokoaa kiinteistöportfolion ja maa-alueiden tiedot yhteen paikkaan tarjoten kattavan kokonaiskuvan kiinteistön tilasta. Näin kiinteistön hallinta- ja ylläpitotehtävät voidaan hoitaa yhä luotettavammin, tehokkaammin ja tuottavammin.

loihde_trust
Loihde Trust – Viria Security, Spellpoint ja Tansec ovat nyt Loihde Trust

Nykypäivänä tehokas uhkien torjunta vaatii näkyvyyden kokonaisturvallisuuteen. Digitalisoituneessa maailmassa perinteinen jako turvallisuuden eri osa-alueiden välillä ei enää toimi. Kyberturvan ja fyysisen turvallisuuden käsittely irrallaan jättää vääjäämättä aukkoja suojaukseen, eikä kokonaisuutta pystytä hallitsemaan selkeästi. Yksi turvallisuus® yhdistää digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden yhdeksi helpoksi palveluksi. Palvelu tuottaa asiakkaan liiketoiminnan ominaispiirteet huomioivan tilannekuvan ja proaktiivisen suojauksen.

1 2 3