Siemenkuja 2, 00700 Helsinki
020 734 5210

Uutisia asiakkailtamme

FUTURE SPACES logo
Future Spaces

Future Spaces – Advanced, scientific solutions for healthy, high-quality conditions for buildings of different eras.

Logo_Neste
Polttoaineturva-palvelu varmistaa polttoaineen saatavuuden

Nesteen polttoaineturva-palvelu varmistaa polttoaineen saatavuuden kaikissa tilanteissa. Säännöllinen polttoaineen analyysi varmistaa, ettei säiliöön kerry vettä ja sakkaa, eikä polttoaine pääse muuttumaan käyttökelvottomaksi. Neste omistaa säiliössä olevan polttoaineen, jolloin se ei rasita tilaajan tasetta.

nurminen-logistics2
Konttijuna tavoittaa Aasian-markkinan vauhdilla

Nurminen Logistics kuljettaa rahdit Helsingistä sekä Narvikista Hefeihin ja Chongqingiin viikoittain. Säännöllinen junayhteys ja hyvät jatkokuljetukset takaavat täsmälliset toimitukset Kiinaan ja takaisin kaikkialta Euroopasta.

patria
Patria on jatkanut lentokoulutusta pandemian ajan

Patria on allekirjoittanut viisivuotisen sopimuksen Qatar Airways -lentoyhtiön kanssa uusien lentäjien kouluttamisesta. Koulutus toteutetaan Qatar Airwaysille räätälöidyn Patrian Multi-Crew Pilot License (MPL) -ohjelman mukaisesti. Tämänhetkisistä haasteista huolimatta Patria on jatkanut lentokoulutusta pandemian ajan.

kss-energia1
Energiapalvelun tavoitteena hiilineutraali taloyhtiö

Ympäristövastuullisen taloyhtiön energiapalvelu suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää taloyhtiöön sopivan sekä luontoa ajattelevan energiapaketin, joka tarjoaa kiinteistön elinkaaren kattavan sähkö- ja lämpöratkaisun. Tavoitteena on hiilineutraali taloyhtiö ja neliöiden arvon nousu.

prodect logo kopio
Prodect-sovellus parantaa tiedon saatavuutta ja käytettävyyttä

Prodect yhdistää tiedon ja osaajat, jolloin liiketoimintaa ohjataan ajantasaisella tiedolla. Prodectin mobiili- ja selainsovellus edistää yhteistoimintaa sekä sujuvoittaa viestintää paikasta riippumatta. Asiakaslähtöisyyden avulla voi säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa edellytyksiä saavuttaa tavoitteet.

1 2 3