Siemenkuja 2, 00700 Helsinki
020 734 5210

Kauppakamarin tulevat koulutukset

Nyt kannattaa ilmoittautua Kauppakamarin inspiroiviin valmennuksiin! Edisteen Antti Apunen toimii valmentajana syksyn kahdessa eri valmennuksessa:

Antti Apunen: Tuotteista palvelullesi törkeä lupaus 11.10.2022

*Kaipaatko helpommin myytäviä tuotteita? Tarvitsetko uusia asiakkaita asiantuntijapalvelullesi? Junnaako palvelukehityksesi paikallaan?

Tuotteistamisen tehovalmennuksessa kuulet palvelukehityksen parhaista keinoista, joiden avulla voit parantaa omien palveluidesi kehitystä ja tuotteistamista. Koulutuksessa käydään läpi tuotteistamisen keskeiset työvaiheet ja tavoitteet – keskittyen erityisesti kokeilevaan palvelukehitykseen. Samalla selviää myös, miten tuotteistetaan omalle palvelulle törkeä lupaus.

Tule kuulemaan, miten onnistut palvelun tuotteistamisessa! Tuotteistamisen tehovalmennuksessa käydään läpi tuotteistamisen keskeiset työvaiheet ja tavoitteet.

Koulutukseen kuuluu:

  • Tarinoita törkeistä lupauksista
  • Esimerkkejä useista suomalaisista suuryrityksistä
  • Tinkimättömiä näkemyksiä palvelukehityksen parhaista keinoista
  • Runsaasti keskustelua ja perinteisten mallien kyseenalaistamista

Tuotteistuskoulutuksen aikana romutetaan perinteisiä ajattelumalleja ja raivataan tilaa kokeilevalle palvelukehitykselle. Koulutuksessa tutustut LEAN-henkisiin kehitysmenetelmiin ja pääset pohtimaan törkeitä palvelulupauksia.

Tuotteistuskoulutus sopii hyvin myyntihenkisille palvelukehittäjille, jotka haluavat kehittää ratkaisumyynnin taitojaan.

Kouluttajana toimii kokenut tuotteistaja Antti Apunen Ediste Oy:stä. Antilla on 20 vuoden kokemus tuotteistamisesta, ja hän on tuotteistanut yli 500 palvelua maailmanlaajuisesti osaamistaan ja tuotteitaan myyville yrityksille. Antti on kirjoittanut myös useita julkaisuja tuotteistamisesta.

 

Antti Apunen: Asiakkuudenhallinta uudelle tasolle – palvelutoimittajasta avainkumppaniksi 21.11.2022

Haluatko organisaatiosi siirtyvän perinteisestä palvelutoimittajasta asiakkaan tulosvetoiseksi avainkumppaniksi?

Tässä koulutuksessa kuulet, miten rakennetaan palvelusopimuksesta yhteistyömalli, ja mitä avainkumppaniksi siirtyminen vaatii asiakkuuksien johtamiselta ja kumppanuuksien hallinnalta.

Asiakkuudenhallinta uudelle tasolle -valmennuksessa perehdytään asiakkuuksien johtamiseen ja kumppanuuksien hallintaan uudesta näkökulmasta. Koulutukseen kuuluu:

  • Koeteltuja asiakkuudenhallinnan toimintamalleja
  • Esimerkkejä tehokkaista palveluorganisaatioista
  • Käytännöllisiä vinkkejä oman asiantuntijuuden kehittämiseen
  • Keinoja palveluiden toimittamiseen, mittaamiseen ja johtamiseen

Asiakkuudenhallinnan valmennus sopii hyvin palveluorganisaatioille, jotka haluavat kehittyä perinteisestä palvelutoimittajasta asiakkaan tulosvetoiseksi avainkumppaniksi.

Kouluttajana toimii kokenut tuotteistaja Antti Apunen Ediste Oy:stä. Antilla on 20 vuoden kokemus tuotteistamisesta, ja hän on tuotteistanut yli 500 palvelua maailmanlaajuisesti osaamistaan ja tuotteitaan myyville yrityksille. Tuotteistamisen yhteydessä Antti on kerännyt paljon kokemusta myös palvelukeskusten suunnittelusta, johtamisesta ja palveluiden myynnistä. Johtamiskokemusta on kertynyt pienistä tuotekehitysfirmoista aina pörssiyhtiön johtoryhmään.

 

*Teksti: Kauppakamarikauppa.fi